Towney's Retro - Chug A Lug

Dags att besiktiga

När man har en fastighet eller fler så är det viktigt att man kollar med en besiktningsman emellanåt så att man vet hur det står till med fastigheten. Vad som är fel och vad som behövs göras för att det inte ska bli ett större problem längre fram.
Ja det är verkligen en sak som är viktig, det behövs i jämna mellanrum för att se till att fastigheten mår bra och att det inte är några större problem på gång.

Ta hjälp av någon som kan

Ja man gör väl i att ta hjälp av någon som kan det yrket och som jobbat med det ett tag, som vet vad som behövs göras och när man ska göra vissa saker. Ja det är viktigt så att det som sagt ska vara en välmående fastighet som kan fungera i många årtionden till.
Det är intressant med olika typer av hus och lägenheter och dess olika charm och det är säkert olika typer av besiktningar beroende på vad det är för typ av fastighet. Jag tycker om fastigheter som är gamla och som har högt i tak och trägolvs ch djupa fönster som man kan sitta i. Det är verkligen mysigt och har en helt annan charm, det är så fint tycker jag. Och alla möbler gör sig fina i en sån miljö. Ja det är en miljö som jag gärna skulle vilja ha. Vi har bott så i många år men nu så gör vi inte det och det är ju fint där vi bor nu också, men det är ändå inte likadant det är en annan känsla när det är ett mer gammalt hus eller lägenhet med högt i tak och djupa fönster. 

Så är det kanske dags att besiktiga? Ja då är det bra att göra det och se till att det blir gjort.