Towney's Retro - Chug A Lug

Bra att börja tidigt

Det är bra att alltid försöka vara ett steg före när det kommer till sitt företag och det är ju inte alltid så lätt med alla saker. Men det finns lite enklare saker som man kan fixa i god tid så att man slipper ha det hägnades över sig och det är ju till exempel att fixa presenter som man tänka ge personalen till jul. För tiden går ju väldigt fort och vips så är man där och då kan det vara skönt att ha det planerat redan. Om man inte vet vad man ska skaffa så kan man ju kolla online och bara söka på " julklappar företag " och se vilka idéer som kommer upp och se vad som verkar vara populärt.

Fler saker att fixa i god tid

Ja det finns fler saker som man kan fixa i god tid som till exempel att fixa vart ni ska äta middag ihop eller fixa den årliga konferensen. Det är saker som man kan passa på att fixa när det kanske är lite lugnare så att man slipper stressa inför sådan saker när det är fullt upp med annat arbete.
Ja det är ju så bra om man kan vara lite förutseende så att man slipper stressa så mycket för det är något som vi redan gör för mycket. Ja det är väl få förunnat som inte stressar i dagens samhälle så om man kan så gör man väl att inte stressa så mycket om det är möjligt. 
Det är i alla fall väldigt bra om det är möjligt att ta det lite lugnt och ta tag i saker som kanske inte är så viktiga när det är lite lugnare så att när det kär ihop sig lite mer så är det ganska så lugnt ändå. Ja det gäller att tänka framåt och ta det lugnt.