Towney's Retro - Chug A Lug

UteplatsenJag och min man har diskuterat lite om vad vi ska göra med uteplatsen. Nu när alla barn har flyttat hemifrån så behöver vi ju inte ha kvar alla studsmattor och hockeymål, så vi vill göra något som vi kan njuta av och använda oss av. Vi har haft lite olika förslag. Först tänkte vi att vi kunde ha en stor grill där och utemöbler så man kunde ha grillkvällar med våra vänner. Men vi har ju redan ett uterum som fungerar riktigt bra, där vi brukar få plats när vi väl vill ha lite större bjudningar. 

Vi vill ju ha något som vi båda kan njuta av, något som kanske inte funkat när vi haft barnen hemma. Då kom vi på en riktigt bra grej.

Ett spabad! Vi funderar på att bygga ett trädäck så det blir lätt att hoppa i badet. Vi har även planerat att ha ett litet tak över så man inte behöver vara beroende av bra väder. Har man ett tak kan man ju bada även om det skulle börja regna, det är tanken i alla fall. Vi ska ställa ut riktigt sköna solstolar så man kan njuta av solen och kanske ta ett dopp i poolen och sen fortsätta sola. Så är planen nu i alla fall. Kan ju hända att man lägger till något sen, men just nu låter det som en bra plan för oss. Vi vill ha en ganska stor bubbelpool så när barnen kommer och hälsar på så kan alla få plats. Eller om jag vill ha en tjejkväll med mina kompisar så vill man ju kunna få plats mer än två. Eller i fall min man vill ta en drink med grabbarna efter jobbet. Men först får det bli lite bättre väder så att vi kan bygga trädäcket.